Naava viherseinä

Isku ja Naava yhteistyöhön: teemme koulujen ja toimistojen sisätiloista luonnonmukaisempia

Isku lisää yritystuotevalikoimaansa Naavan älykkäät viherseinät vastatakseen yhä lisääntyvään viherkalusteiden kysyntään erityisesti koulutussektorilla sekä toimistoissa, julkistiloissa ja terveydenhuollossa.

Älyviherseinistään tunnettu suomalainen terveysteknologiayritys Naava ja vastuullisuudestaan tunnettu suomalainen huonekaluyhtiö Isku aloittavat yhteistyön. Ilmaa puhdistavia ja aidon luonnon sisälle tuovia Naava-älyviherseiniä saa helmikuusta 2020 lähtien Suomessa myös Iskun yritysmyynnin kautta. Yhdessä yritykset auttavat asiakkaitaan kehittämään mahdollisimman terveellisiä sisätiloja, jotka edistävät oppimista ja innovaatioita.

”Sisäilman laatu on asiakkaidemme kasvava kiinnostuksen kohde ja siksi viherkalusteille ja vähäpäästöisille kalusteille on kysyntää. Yhä useampi on kiinnostunut siitä, millaisia sisäilmapäästöjä huonekalujen liimoista, pintakäsittelyaineista tai levymateriaaleista tulee ja olemmekin minimoineet huonekalujemme sisäilmapäästöt tarkalla materiaalivalinnalla. Valmistamme terveitä kalusteita, ja Naavan tuotteet sopivat tarjontaamme erinomaisesti”, Iskun operatiivinen johtaja Mikko Kuuppo sanoo.

“Isku on toimialan suurin kotimainen valmistaja, jolla on Suomen laajin palveluverkosto. Verkoston kautta pystymme välittömästi palvelemaan merkittävästi aiempaa suurempaa määrää asiakkaita. Toimitamme jatkossa yhdessä Naavan älykkäitä viherseiniä kouluihin, päiväkoteihin, toimistoihin sekä julkisiin ja terveydenhuollon tiloihin. Ihminen viettää suurimman osan päivästään sisätiloissa, joten haluamme Iskun kanssa, että sisällä tuntuu yhtä hyvältä kuin luonnonhelmassa”, kertoo Naavan toimitusjohtaja Arttu Salmenhaara.

Olemme sisätiloissa elävien sukupolvi. Ihminen viettää keskimäärin 90 % eli 22 tuntia päivästä sisällä olosuhteissa, jotka eivät ole ideaalit: aitoa luontoa on vähän ja sisäilma on luonnotonta ja kuivaa ns. lentokoneilmaa. Harvardissa tehtyjen tutkimusten mukaan keskimääräinen sisäilma tyhmentää ihmistä, mutta toisaalta sisäilmaa parantamalla voidaan saada merkittäviä terveys- ja kustannushyötyjä. Syksyllä 2019 Harvard Business Review’ssa julkaistun tutkimuksen mukaan työtilojen parempi sisäilma on myös työntekijöiden ykköstoive.

Naava on luontoa, designia ja teknologiaa uniikilla tavalla yhdistävä innovaatio, jossa on monta tuotetta samassa: se on biologinen ilmanpuhdistin, ilmankostutin, viherseinä ja tilanjakaja. Ihmiset voivat Naava-tiloissa paremmin, ovat vähemmän stressaantuneita ja heidän kognitiiviset kykynsä ovat paremmat.

LISÄTIETOJA:

Mikko Kuuppo, operatiivinen johtaja, Isku, mikko.kuuppo@isku.fi, 044 386 3105
Arttu Salmenhaara, toimitusjohtaja, Naava, arttu@naava.io, 050 520 5970

www.naava.io

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.